Amics de la Fundació MSD

  • Adrià Melús Cuadra – les hores gastades en la preparació d’aquest lloc web, son moltes. Canvis, retards, problemes… però ho has fet amb un alt nivell professional. El treball ben fet no té fronteres, Adrià, ets un crack!! (germà de la Ivet)

 

  • Kronos Temps x Aprendre – Els amics están per ajudar i la Laia Grau ens ha editat un video fet amb molta dolçor i estima. La professió es nota en els detalls. Gràcies per la teva dedicació i rapidesa.

 

  • Eva Maria Corbal San Adrián – Notaria de Terrassa qui a part de donar-nos el seu suport ens ha ajudat en la constitució de la Fundació. Estem molt agraïts tant del seu equip,  com de la Sra.Corbal qui  ha supervisat el nostre projecte i signat la constitució.

 

  • RIUS CONSULTORS – Despatx d’assessors de Terrassa – Sense el seu fantàstic ajut no hagés sigut una realitat el nostre projecte. Els consells, el recolzament en l’elaboració de la documentació per la constitució de la Fundació. La seva implicació totalment desinteressada… les persones recolzen persones i la nostra causa necessitava fonaments ferms i seguir un camí guiat. Gràcies al Sr.Enric Rius i a la Sra.Eva Albet.

 

  • LATGRÀFICS – Impressió i Disseny – Una entitat ha de tenir un logo que els representi i Latgràfics ha aconseguit representar de forma gràfica la nostra lluita amb una imatge sensible i afectuosa. Estem immensament agraïts perquè sense demanar-los-ho i de forma desinteressada,  ens han donat l’empenta que necessitàvem per alçar-nos com entitat. El disseny vol reflectir la protecció de la familía, la fragilitat de la Ivet, la seva innocència i dolçor com la de tot infant. Gràcies,  Núria i Rafa.

 

  • Àngels Pujantell i Cabanas – Dedicada i entregada a la nostra causa. El domini en l’anglès és esencial per la comunicació amb les familíes, membres de les altres fundacions i  investigadors estrangers. Mil gràcies pel teu temps i estima.

 

  • Conxita Ro, Josep Mª Perés i amics -Un regal d’aniversari no està millor invertit…impulsarem la recerca científica per aconseguir millorar la vida d’uns pocs nens que malhauradament, pateixen una malaltia tant extremadament minoritària, com és MSD. El vostre gran gest i el dels vostres amics ens omplen d’esperances. Mil gràcies pel vostre incondicional suport. La Ivet està molt  de sort per tenir-vos tant a prop.

 

  • Mariana Herrero i Fontanet – La Mariana ha estat la primera persona que va iniciar la  nostra campanya convertint el seu regal d’aniversari en un donatiu per una entitat encara innexistent, però amb un objectiu que ja voltava pels nostres somnis. Mil gràcies pels teus sincers pensaments, ens han guiat cap a promoure la recerca per aconseguir que la ciència faci un pas cap al tractament de la Teràpia Gènica per MSD.

Moltes gràcies a TOTS!

La Fundació MSD – Dèficit Múltiple de Sulfactasa té com objectiu promoure i donar suport als avenços en la investigació científica de la malaltia MSD.

Ajuda’ns a fer-ho possible!

Apunta't a la newsletter de la Fundació MSD

Rebràs les últimes notícies directament al teu e-mail!