Els nostres vídeos

20/03/2022 – 9ª CURSA MUNTANYA D’ULLASTRELL – 2ª CAMINADA SERRALAVELLA

Espectaculars gravacions cedides per @moviedron

Gràcies als voluntaris, patrocinadors, col.laboradors i especialment als participants, tots vem poder gaudir d’un matí fascinant.

Octubre 2019 – Suport de l’estimada Núria Picas.

Gràcies!!

20/10/2019 – Reportatge en CANAL TERRASSA, esport, afició i solidaritat JUNTS a Can Jofresa de Terrassa. Els famosos jugadors que ens van acompanyar i l’excitant partit de bàsquet solidari entre Veterans de FBC i Joventut de Badalona.

UNA HISTÒRIA D’EMOCIONS – Comiat i agraïments

Quina pena que ja s’ha acabat. Un gran treball que ens ha durat totes les vacances d’estiu, on setmana a setmana hem anat descobrint la feina de mesos i avui primer dia d’escola, us mostrem el final, el comiat, els agraïments i la preciosa cançó que ens envien els alumnes de 5 anys de l’Escola Serralavella d’Ullastrell. Gran treball, gràcies alumnes, gràcies mestres i gràcies a tots els qui ho heu fet possible. És un gran tresor que guardarem per sempre!

UNA HISTÒRIA D’EMOCIONS – Capítol 7è – La calma

No us perdeu el 7é Capítol (la calma) de la interpretació del conte “El Monstre de Colors” pels alumnes de 5 anys de l’Escola Serralavella d’Ullastrell. La calma, el que tots volem tenir i ens costa amb el dia a dia d’una societat que cada vegada ens demana més… Gaudiu d’aquest darrer capítol. Sense paraules per la gran feina d’aquests petits actors. Moltes gràcies!!

UNA HISTÒRIA D’EMOCIONS – Capítol 6è – La tristesa

Quan tens alguna cosa tant bonica, que no saps com explicar-la, el millor és mirar-la… Un cop em van dir que la cara és el mirall dels sentiments i és veritat que tots s’hi reflecteixen, però potser la tristesa és un dels que més ens la canvia. Gaudiu amb el SISÈ CAPÍTOL – La Tristesa, alumnes de 5 anys de l’Escola Serralavella d’Ullastrell. Gràcies als petits grans actors que han treballat molts mesos per passar de la idea a l’acció. Sou genials!!

UNA HISTÒRIA D’EMOCIONS – Capítol 5è – La ràbia

Quan tens alguna cosa tant bonica, que no saps com explicar-la, el millor és mirar-la… Qui no sent por davant el desconegut, el desconcertant? Tenir por fa por, però en tenim i hem d’aprendre a gestionar-la. Us deixem amb les interpretacions d’aquest CINQUÈ CAPÍTOL (La Ràbia) dels alumnes de 5 anys de l’Escola Serralavella d’Ullastrell. Que grans que arribeu a ser, sent tant petits. Moltes gràcies!

UNA HISTÒRIA D’EMOCIONS – Capítol 4art – La por

Quan tens alguna cosa tant bonica, que no saps com explicar-la, el millor és mirar-la… Qui no sent por davant el desconegut, el desconcertant? Tenir por fa por, però en tenim i hem d’aprendre a gestionar-la. Us deixem amb les interpretacions d’aquest QUART CAPÍTOL (la por) dels alumnes de 5 anys de l’Escola Serralavella d’Ullastrell. Que grans que arribeu a ser, sent tant petits. Moltes gràcies!

UNA HISTÒRIA D’EMOCIONS – Capítol 3er – L’alegria

Quan tens alguna cosa tant bonica, que no saps com explicar-la, el millor és mirar-la… Qui no sent alegria en els moments feliços de la vida? És fantàstic poder-ne sentir i compartir amb tots vosaltres aquest TERCER CAPÍTOL (l’alegria) amb la meravellosa interpretació dels alumnes de 5 anys de l’Escola Serralavella d’Ullastrell. Un capítol molt especial.

UNA HISTÒRIA D’EMOCIONS – Capítol 2on – L’amor

Quan tens algo tant maco, que no saps com explicar-ho, el millor és mirar-ho. No us perdeu el 2on Capítol (l’amor) de la interpretació del conte “El Monstre de Colors” pels alumnes de 5 anys de l’Escola Serralavella d’Ullastrell. Moltes gràcies Míriam i Anna pel vostre gran esforç que veurem en cada capítol, i sobretot moltíssimes gràcies als grans petits actors!!! Tenim un tresor que han volgut compartir amb tots vosaltres.

UNA HISTÒRIA D’EMOCIONS – Capítol 1er – L’embolic

Quan tens algo tant maco, que no saps com explicar-ho, el millor és mirar-ho. No us perdeu 1er CAPÍTOL (L’embolic) de la interpretació del conte “El Monstre de Colors” dels alumnes de 5 anys de l’Escola Serralavella d’Ullastrell. Moltes gràcies Míriam i Anna pel vostre gran esforç i sobretot moltíssimes gràcies als grans actors, tenim un tresor, que podeu mirar…!

08/06/2019 – Trobada motorística a Ullastrell, en benefici a @curamsd

Imatges cedides per @moviedron

Març 2019 – Suport del Xavi Hernandez, Moltes gràcies crack!!

24/03/2019 – 8ª CURSA MUNTANYA D’ULLASTRELL – 1ª CAMINADA SERRALAVELLA

Gravacions cedides per @moviedron

800 participants gaudint d’una cursa i una caminada pels volts d’Ullastrell que van enamorar.

Vídeo desde l’aire, cedit per @moviedron

19/01/2019 – Vídeo de la nostra nina, la Ivet.

Les imatges que us ensenyem son molt boniques, l’inici d’una vida sempre ho és, però també volem reflectir la realitat, …la malaltia avança i no té fre. La única esperança, és l’avenç en la investigació. (muntatge Laia Grau –  Kronostempsxaprendre )

Gràcies Laia, pel teu gran ajut.

En directe des de TV-Canal Terrassa – 07/01/2019

Entrevista en DIRECTE ? a TV Canal Terrassa, al programa Connecti .Cat, amb emisió a totes les TV locals de Catalunya!!!??

link——>ENTREVISTA EN DIRECTE TV-CANAL TERRASSA

Curtmetratge #IVETunacuraMSD – 16/12/2018

Produït per: Jan Ballbè, germà de la Ivet

Editat per:  Arnau Sors

link——>#IVETunacuraMSD

28/11/2018 – Entrevista prèvia a l’ Acte de presentació de la Fundació MSD, a la Biblioteca Central de Terrassa.

link —> VIDEO ACTE PRESENTACIO.

Moltíssimes gràcies Albert de Moviedron, per aquest gran record!!

La Fundació MSD – Dèficit Múltiple de Sulfactasa té com objectiu promoure i donar suport als avenços en la investigació científica de la malaltia MSD.

Ajuda’ns a fer-ho possible!

Apunta't a la newsletter de la Fundació MSD

Rebràs les últimes notícies directament al teu e-mail!