UMANRESA-Taula Rodona

Ahir vem participar a la xerrada a la Universitat de Manresa, sobre el treball interdisciplinari entre els professionals que visiten la Ivet setmanalment per donar a coneixer els problemes de les families i professionals davant una malaltia minoritària. Ens van fer entrega també de 1.127€ recaptats per una panera solidària organitzada totalmente per les alumnes del Cicle d’Educació Infantil. Moltes gràcies!!

✔️Puri Labarias, mestra de l’escola bressol El Cucut d’Ullastrell

✔️Raquel Esteban, logopeda del CREDA de Sabadell

✔️Andreu Ortega, fisioterapeuta del CDIAP Terrassa

✔️Natàlia de Alfonso, infermera del Parc Taulí de Sabadell

✔️Fortunat Melús i Elisabet Perés, pares de la Ivet

✔️Moderadora: Dolors Vàzquez, professora del grau en Educació Infantil d’UManresa.

Moltíssimes gràcies a la Universitat per donar-nos aquesta oportunitat de difusió, a les alumnes de Grau d’Educació Infantil pel seu important suport, als professionals que ens han acompanyat i a tots els assistents. Hi vem estar molt a gust.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Esta página usa cookies para mejorar la experiencia del usuario. Al seguir navegando, aceptas su uso.    Ver
Privacidad