4 anys

Avui la nostra Ivet ha fet 4 anys. Fer anys es molt bonic, créixer, fer-se gran és fantàstic… nosaltres ho volem viure amb alegria, però en realitat ens espanta molt que sumi anys sense una cura per MSD.

Els nens malalts amb MSD del tipus infantil com ella, tenen l’esperança de vida de tan sols 10 anys. El deteriorament es constant, prenen molts medicaments per evitar dolor, crisis, malestar, insomni,…

Tenir una data límit, encara que sigui aproximada és dur, ho va ser al principi i ho serà fins que no se li pugui practicar la Teràpia Gènica. Aquesta teràpia és el tractament més prometedor que tenim, la investigació està en fase tres de cinc!!

Els investigadors avancen lentament i els nens deteriores ràpidament, però diuen de que les esperances mai s’han de perdre i de veritat que les tenim, i moltes.

Esperem aconseguir la nostra meta, poder canviar el rumb de la vida dels nens que pateixen MSD.

Ens ajudes?  

✔️Mira la nostra web à www.curamsd.org

✔️Comparteix les nostres publicacions à @curamsd

✔️Fes-te voluntari si ens pots ajudar en actes à

✔️I si pots, fes una donació  à https://curamsd.org/dona-i-recupera/

(L’estat retorna part de les donacions -t’ho expliquem a la nostra web- per tant part ho finançarà l’Estat si aprofitem aquesta avantatge que tenim com a Fundació)

No us perdeu el vídeo que ens han preparat la família Ballbè i els germans de la Ivet. És molt gratificant per nosaltres sentir-nos tant estimats.

Germans de la Ivet, els seus cusins i avis!

Gràcies per ajudar-nos.

Esta página usa cookies para mejorar la experiencia del usuario. Al seguir navegando, aceptas su uso.    Ver
Privacidad