@canalterrassa

01/10/2019

Ahir a CANAL TERRASSA, Xavi Ruiz ens explica amb detalls com serà la festa del proper dia 20 d’octubre, els famosos jugadors que ens acompanyaran i com volem que sigui aquest excitant partit de bàsquet solidari, entre Veterans de FBC i Joventut de Badalona.


Entrevista CANAL TERRASSA ▶️ https://curamsd.org/els-nostres-videos/

No us perdeu l’entrevista, engresca moltíssim sentir a parlar al Xavi de com ho està organitzant, si l’escoleu heu de tenir a mà l’accés per comprar l’entrada anticipada, perquè de ben segur que tindreu ganes de ser-hi!!!  

❤️❤️❤️Gràcies @canalterrassa i gràcies Xavi, vas estar genial!!

Entrades anticipades ▶️ www.curamsd.org/basquetveterans

#canalterrassa #fcbarcelona #joventutbadalona #esports #terrassa #basquet #solidari #curamsd #ivetunacuramsd #curamsd #malaltiesraresiultrarares #enfermedadesraras #enfermedadesultrararas #malaltiesminoritaries

Esta página usa cookies para mejorar la experiencia del usuario. Al seguir navegando, aceptas su uso.    Ver
Privacidad