Avís legal

Identificació i propietat

Segons l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de societat informació i comerç electrònic, les dades identificatives del titular és mostrat sota.

  • Titular: FUNDACIO MSD-dèficit múltiple Sulfactasa
  • NIF/CIF: G67305821
  • Adreça: C/Sant Marc, 116-08224 terrassa, Barcelona-Espanya.
  • Correu electrònic electrónico:info@curamsd.org

Propòsit

El propòsit de la pàgina web https://curamsd.org és la Fundació MSD-dèficit múltiples Sulfactasa TEA com objectiu promoure i donar suport als avenços en la investigació científica del malaltia MSD.

Condicions d'ús

El simple ús del lloc web proporciona la condició d'usuari de la pàgina, ja sigui persona física o jurídica, i necessàriament implica l'acceptació plena, plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions generals incloses en el Avís legal. Si l'usuari no està satisfet amb els termes i condicions d'ús d'aquest avís legal, s'absté d'utilitzar la pàgina web.

L'usuari és informat, i accepta, que l'accés a aquesta web no implica, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb FUNDACIO MSD-dèficit múltiple de Sulfactasa.

A través de la pàgina web la FUNDACIO MSD-dèficit múltiple de Sulfactasa facilita als usuaris l'accés i l'ús de diversos continguts publicats per mitjà d'Internet.

A aquest efecte, l'usuari queda obligat i es compromet a no utilitzar cap dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en l'avís legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar , desactivar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tot tipus de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propi o contractat per FUNDACIO MSD-dèficit Múltiples Sulfactasa, altres usuaris o qualsevol usuari d'Internet (hardware i software).

Mesures de seguretat

Les dades personals comunicades per l'usuari a FUNDACIO MSD-dèficit múltiples Sulfactasa es poden emmagatzemar en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon en exclusiva a FUNDACIO MSD-dèficit múltiple Sulfactasa, assumint aquest tot Mesures de caràcter tècnic, organitzatiu i de seguretat que garanteixin la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en ells d'acord amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

No obstant això, l'usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són del tot fiables i que, per tant, la FUNDACIO MSD-dèficit múltiple Sulfactasa no pot garantir la inexistència de malware o altres elements Que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (software i hardware) de l'usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en ells encara que posin tots els mitjans necessaris i les mesures de seguretat adequades per evitar la presència d'aquests elements nocius.

Les dades personals que recopilem i com ho fem

Podeu consultar tota la informació relativa a les dades personals que recopilem a la pàgina de política de privacitat.

Contingut

FUNDACIO MSD-dèficit múltiples Sulfactasa ha obtingut la informació i els materials inclosos a la WEB a partir de fonts considerades fiables, però, encara que s'han adoptat mesures raonables per assegurar que la informació continguda és correcta, FUNDACIO MSD- Dèficit múltiples Sulfactasa no garanteix que sigui exacta, completa o actualitzada. FUNDACIO MSD-dèficit múltiples Sulfactasa declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda a les pàgines d'aquest lloc web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través del web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin drets de FUNDACIO MSD-dèficit múltiple de Sulfactasa o de tercers.

Els continguts d'aquest lloc web tenen una finalitat merament informativa i en cap cas s'han d'utilitzar o considerar com a oferta de venda, petició d'una oferta de compra o recomanació de realitzar qualsevol altra operació, llevat que s'indiqui Expressament.

FUNDACIO MSD-dèficit Multiple Sulfactasa es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de la WEB, els vincles o la informació obtinguda a través d'ella, sense necessitat de previ avís.

FUNDACIO MSD-dèficit múltiple Sulfactasa no es responsabilitza de les dades i danys que poguessin derivar-se de l'ús dels documents per l'usuari receptor.

Política de galeta

Pots consultar la política de cookies aquí.

Enllaços a altres llocs web d'accés

FUNDACIO MSD-dèficit múltiple Sulfactasa proporciona a l'usuari l'accés a altres webs de tercers mitjançant enllaços (links) amb l'única finalitat d'informar sobre l'existència d'altres fonts d'informació a Internet amb les quals pugui Per ampliar la informació que s'ofereix en aquest lloc web.

Aquests enllaços a altres llocs web no suposen en cap cas un suggeriment o recomanació de visitar les pàgines web de destinació, que estan fora del control de FUNDACIO MSD-dèficit múltiple Sulfactasa, per la qual cosa la FUNDACIO MSD-dèficit múltiples Sulfactasa no és Responsable del contingut dels llocs web enllaçats o del resultat obtingut per l'usuari a través d'aquests enllaços hipertextuals.

A més, la FUNDACIO MSD-dèficit múltiple Sulfactasa no respon als vincles o enllaços ubicats en els llocs enllaçats als quals dóna accés.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets reservats. Tot accés a aquest lloc web està subjecte a les següents condicions: reproducció, emmagatzematge permanent i difusió dels continguts o qualsevol altre ús que tingui finalitat pública o comercial està expressament prohibit sense el previ consentiment exprés i escrit per FUNDACIO MSD-dèficit múltiple Sulfactasa.

Limitació de responsabilitat

La informació i serveis inclosos o disponibles a través del lloc https://curamsd.org poden incloure inexactituds o errors tipogràfics. S'incorporen canvis a la informació continguda en una base regular. FUNDACIO MSD-dèficit múltiple Sulfactasa pot introduir millores i/o canvis en els serveis o continguts en qualsevol moment.

FUNDACIO MSD-dèficit Multiple Sulfactasa declina qualsevol responsabilitat en cas d'interrupcions o mal funcionament dels serveis o continguts oferts a Internet, qualsevol que sigui la seva causa. A més, la FUNDACIO MSD-dèficit múltiple Sulfactasa no es responsabilitza de caigudes de la xarxa, pèrdua de negoci com a conseqüència d'aquestes caigudes, suspensió temporal del fluid elèctric o qualsevol altre dany indirecte que pogués ocasionar a Usuaris per causes alienes a FUNDACIO MSD-dèficit múltiple Sulfactasa

FUNDACIO MSD-dèficit múltiples Sulfactasa no declara ni garanteix que els serveis o continguts siguin interromputs o estiguin lliures d'errors, que els defectes siguin corregits, o que el servei o el servidor que ho posa a disposició estiguin lliures de virus o altres Components nocius sense prejudicis que la FUNDACIO MSD-dèficit múltiple Sulfactasa realitza els seus millors esforços per evitar aquests incidents. Si l'usuari prendre certes decisions o realitzar accions basades en la informació inclosa en qualsevol dels websites, es recomana comprovar la informació rebuda amb altres fonts.

Jurisdicció

Per a qualsevol qüestió que sorgeixi en la interpretació, aplicació i compliment d'aquest avís legal, així com de les reclamacions que poguessin derivar-se del seu ús, totes les parts implicades estan subjectes als jutges i tribunals de la província de Barcelona, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Contacte

En cas que qualsevol usuari tingui algun dubte sobre aquestes condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal https://curamsd.org, pot enviar un correu electrònic a info@curamsd.org.